بهترین جراح دندانپزشک در تهران کیست؟
زمانی که شما به دندان درد دچار می شوید، باید برای درمان از پزشک متخصصی که در این حیطه تجربه و سابقه بسیار درخشان دارد کمک بگیرید زیرا ایشان می تواند از عهده درمان دندان های ناسالم و انجام روش های زیبایی و ترمیمی دندان ها بر بیاید؛ بهترین جراح دندانپزشک در تهران می تواند برای درمان از روش های مدرن و جدید و دستگاه های پیشرفته استفاده کند تا بهترین نتایج از آن ها حاصل شود.
بهترین جراح دندانپزشک در تهران با تمامی بیماران خود بهترین برخورد و رفتار بسیار محترمانه ای دارند که تمامی این موارد موجب جلب نظر افراد ساکن شهر تهران شده است؛ ایشان در بهترین مناطق شهر تهران دارای مطب و کلینیک مجهز می باشند و تمام تلاش خود را به کار می گیرند که کلینیک در بهترین نقطه از شهر احداث شده باشد تا مردم دسترسی راحتی به آن جا داشته باشند.
انواع جراحی های دندان
جراحی دندان به معنای جراحی کردن استخوان فک و دندان می باشد؛ جراحی های دندان انواع مختلفی دارند که هر یک به نوعی مشکلات دندان ها را برطرف می کنند؛ در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع جراحی های دندان آشنا شوید
اندودنتیک : این روش از جراحی دندان خود شامل درمان کردن ریشه یا پالپ دندان است که انواع مختلفی می تواند داشته باشد؛ جراحی روت کانال تراپی، پالپوتومی، پالپکتومی، آپیکوکتومی شامل این جراحی هستند.
روت کانال تراپی : در روش جراحی روت کانال تراپی هدف عصب کشی کردن دندان می باشد که باید پالپ یا عصب دندان ملتهب شده را حذف کرد؛ برای تسکین درد عصب کشی،جراح تمام سعی خود را برای خارج کردن ریشه دندان به کار می گیرد؛ باید برای عصب کشی، دندان خراب سوراخ شود تا پالپ یا ریشه آن توسط جراح خارج گردد؛ پس از آن با ماده ای بی اثر جایگزین می شود؛ در ادامه تاجی بر روی دندان قرار می گیرد و دندان ظاهری زیباتر پیدا می کند.
پالپوتومی : این روش به معنای عصب کشی کردن دندان های شیری می باشد؛ این جراحی برای کودکان مورد استفاده قرار می گیرد؛ در این روش باید ریشه ای که آلوده و عفونی است از قسمت تاج دندان حذف شود؛ اگر دندان بیش از حد آسیب دیده باشد نمی توان از روش پالپوتومی استفاده کرد.
پالپکتومی : این روش از جراحی دندان به معنای برداشتن قسمت های ملتهب و عفونی پالپ می باشد؛ با این کار درد دندان به مرور کمتر می شود؛ این روش به عصب کشی شباهت بسیار زیادی دارد؛ بهترین جراح دندانپزشک در تهران بعد از خارج کردن بخش های ملتهب پالپ، درون دندان فرد را ضدعفونی می کند و در ادامه آن را با مواد خاص پر می کند.
آپیکوکتومی : برای جراحی نوک ریشه دندان از این روش استفاده می شود که به آن آپیکال نیز می گویند؛ زمانی از این روش می توان استفاده کرد که قرار دادن تاج دندان یا مواد اثر مفیدی بر روی بهبود وضعیت دندان و تسکین درد دندان نداشته باشد؛ در این روش آخرین بخش ریشه دندان و بافت های اطراف آن در داخل لثه حذف می شوند؛ پس از این که جراح نوک ریشه را برداشت، حفره درون دندان را با استفاده از مواد سازگار با محیط زیست پر می کند؛ در صورتی که دندان بیش از اندازه پوسیده شده باشد و عمل آپیکوکتومی قابل انجام نباشد، تنها راه درمان، کشیدن دندان است.
جراحی زیبایی دندان : در واقع برای زیبایی دندان ها از روش های مختلفی می توان استفاده کرد که هر یک از آن ها به نوعی تاثیر بسزایی در زیبایی دندان ها دارند؛ جراحی های زیبایی دندان شامل انجام کامپوزیت، لمینیت، ونیر، ارتودنسی و غیره می باشند.
اقدامات لازم قبل از جراحی دندان
قبل از انجام جراحی، باید همه ی اطلاعات از خودتان و وضعیت جسمانی تان را به پزشک خود گزارش دهید. به طور مثال اگر بیماری های زمینه ای مانند فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی یا سابقه بیماری های خاص همانند: سکته مغزی و یا پیوند اعضاء دارید ، حتما باید قبل از جراحی آن را به پزشک خود گزارش دهید . اگر از دارو هایی مثل دارو های رقیق کننده خون استفاده می کنید ، حداقل باید یک روز قبل از جراحی ، مصرف آن را تحت نظر پزشک قطع کنید. به دلیل اینکه جراحی دندان معمولا عمل خیلی سنگینی نیست؛ بیمار نیازی به حضور همراه ندارد . همچنین سعی کنید تا جایی که امکان دارد بلافاصله پس از جراحی، رانندگی نکنید و از وسایل نقلیه عمومی به طوری که امکان راحت نشستن در آن وجود داشته باشد استفاده کنید.
مراقــــبت های لازم پس از جراحی دندان
.بعداز جراحی دندان ، نکاتی وجود دارد که باید آن ها را رعایت کنید .به طور مثال از مکیدن و خالی کردن آب دهانتان پرهیز کنید . به هیچ عنوان تا 2 روز غذاهای سفت و نوشیدن های داغ میل نکنید.به شدت توصیه می شود که از مصرف دخانیات خودداری کنید.تا 24 ساعت مسواک را روی ناحیه ی دندان کشیده شده ، نزنید. در روز دوم سعی کنید با استفاده از دهان شویه یا محلول رقیق آب نمک به مدت 10 ثانیه ، شست و شوی دهان و دندان انجام دهید.
اگر پس از جراحی دندان ، در حالی که در منزل بودید، خونریزی ایجاد شد ، می توانید یک تکه گاز استریل مرطوب شده را روی محل دندان جراحی شده ، بگذارید و با فشار ملایم دهان را ببندید. می توانید در هنگام خونریزی ،از کمپرس سرد ( کیسه یخ )استفاده کنید. اگر خونریزی شدید و بیش از حد بود و باعث تورم غیر قابل کنترل شد، حتما با واحد مراقبت درمان کلینیک تماس بگیرید و موضوع را اطلاع دهید .
مراقب باشید بعد از جراحی به دلیل بی حس بودن بافت های نرم اطراف دندان ، لب ، گونه یا زبانتان را گاز نگیرید. معمولا این بی حسی 3 تا 4 ساعت ادامه دارد . در صورت بروز عارضه ( حفره خشک ) حتما با پزشک خود تماس بگیرید و به کلینیک مراجعه کنید . به در آمدن لخته خون از حفره دندان جراحی شده ، حفره خشک می گویند. که معمولا با درد نسبتا شدیدی هم همراه است. این عارضه بعد از 2 یا 3 روز اتفاق می افتد.
عادت های اشتباهی که موجب خراب شدن دندان ها می شود
انسان ها در روزمره ی خود اعمالی انجام می دهند که برخی از آن ها موجب خرابی زودرس و شدید دندان ها می شود،برخی از این کار ها را مرور کنیم :
خوردن چیپس _ دندان قروچه_ جویدن ته مداد _ جویدن یخ _ پر خوری کردن _ سوراخ کردن زبان به دلیل مد بودن _ ورزش کردن بدون داشتن محافظ دندان _ خوردن و جویدن آبنبات های چسبنده _ مصرف نوشابه _ مصرف بیش از اندازه آبمیوه _ نوشیدن قهوه _ نوشیدن شراب قرمز _ نوشیدن شراب سفید _ سیگار کشیدن _ استفاده از قلیان _ باز کردن در پوش با دندان _ شکستن پوست گردو با دندان _ مسواک نزدن
موارد نام برده شده، برخی از عادت های اشتباهی است که افراد به طور غیر معمول به انجام آن ها می پردازند و همین موضوع باعث تخریب زودهنگام و بسیار شدید دندان ها می شود .